Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

Tentang Kami

Buruh

Alat-alat Ilmiah Buruh Tianjin Co., Ltd. Tempatna di Taman Industri Inovasi Tianjin, Cabang Beijing Akademi Élmu Cina di zona démo inovasi independen nasional. Taman wirausaha Tianjin Beijing Cabang Akademi Élmu Cina mangrupikeun prestasi penting CAS dina aktip ngaréspon rencana stratégional nasional "pangembangan terkoordinasi di Beijing, Tianjin sareng Hebei" anu ditepikeun ku Komite Pusat BPK, sareng aktip ngamajukeun industri prestasi Institut pikeun mindahkeun ka daérah Tianjin. Ngandelkeun bakat, téknologi sareng kahontalna kaunggulan Beijing Branch of Chinese Academy of Science, anu komitmen pikeun panilitian sareng pamekaran instrumen analitik sareng parangkat lunak sapertos Fourier transform spéktrométer infra merah, caket spéktrométer infra merah, detéktor minyak infra merah, spéktrofotometer infra merah sinar dua , ultraviolét katingali caket spéktrofotometer infra merah, spéktrofotometer katingali ultraviolét, analisa silika gratis dina lebu, jst, produksi, penjualan sareng jasa. Éta nyayogikeun solusi terpadu pikeun biomédis, élmu matérial, pétrokimia, kaamanan pangan, perlindungan lingkungan sareng seueur bidang sanés.

khusus kana rarancang, R&D, sareng alat-alat sains pamasaran, sareng tim panilitian sareng pamekaran Gabungan Universitas Cina. Targét kami nyaéta nyayogikeun jasa anu paling kompetitif ka konsumén kami.

Sateuacan urang ilubiung dina daérah spéktrométer, urang kalibet dina percobaan laboratorium fisika, kalebet mékanika, panas, éléktromagnétik, élmu élmu optik, sumber cahaya, spéktrométer sareng monokromator, tabel isolasi geter optik, sareng sajabana produk kami dirancang pikeun beroperasi sacara manual pikeun ngabantosan murid ngartos prinsipna gampang kalayan lucu, ningkatkeun efisiensi pendidikan.

Sumber cahaya urang kalebet lampu Mercury, lampu Natrium, lampu Bromine Tungsten sareng sababaraha laser.

Kami ogé ngagaduhan seri mékanika optik pikeun laboratorium sareng lembaga panilitian, sapertos gunung optik, papan roti optik sareng tahapan tarjamahan.

Kami bakti pikeun nyayogikeun produk anu saé, biaya mujarab pikeun palanggan urang di panjuru dunya.

Ayeuna aya seueur dealer ti USA, Australia, Afrika, India, ASEAN, jsb.

Jasa OEM disadiakeun.

factory (3)
factory (1)
factory (1)