Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

Taros Kami

Tianjin Laboratory Instruments Co., Ltd.

Alamat

308 kamar, gedong F4, No. 6 jalan Huafeng, zona industri bertéknologi tinggi Huaming, distrik Dongli, Kota Tianjin

Telepon

86-18822177000

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami