Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    factory-(2)

Tianjin Laboratory Scientific Instruments Co., Ltd. Tempatna di Taman Industri Inovasi Tianjin, Cabang Beijing Akademi Élmu Cina dina zona démo inovasi independen nasional. Taman wirausaha Tianjin Beijing Cabang Akademi Élmu Cina mangrupikeun prestasi penting CAS dina aktip ngaréspon rencana stratégional nasional "pangembangan terkoordinasi di Beijing, Tianjin sareng Hebei" anu ditepikeun ku Panitia Pusat BPK ..

BERITA

news

Naon Buruh?

Hao ping, mantan menteri pendidikan Cina, sareng menteri pendidikan nagara sanés nganjang ka kami. kami ngenalkeun ngahususkeun kana desain R&D sareng alat-alat sains pamasaran ka aranjeunna, aranjeunna sadayana kataji pisan ku perkenalan urang.

Precautions for maintenance of infrared spectrometer
Dina taun-taun ayeuna, industri panyalindungan lingkungan parantos ngamangpaatkeun sababaraha kawijakan anu pikaresep, anu tiasa disebatkeun langkung dipikaresep. Tingkat pertumbuhan industri sababaraha kali tina ...
A new standard for oil determination in water will be implemented
Teu anéh, seueur jalma nyarios yén alat panyalindungan lingkungan ampir dimana-mana, naha éta produksi industri atanapi kahirupan sapopoe. "Penetrasi" jempé ieu langkung seueur ...