Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

Standar anyar pikeun penentuan minyak dina cai bakal dilaksanakeun

news

Teu anéh, seueur jalma nyarios yén alat panyalindungan lingkungan ampir dimana-mana, naha éta produksi industri atanapi kahirupan sapopoe. "Penembusan" jempé ieu nyandak langkung seueur perusahaan sareng modal ngudag. Numutkeun statistik umum, tingkat rata-rata pertumbuhan taunan industri alat panyalindungan lingkungan sekitar 15-20%. Pendapat panungtun ngeunaan ngagancangkeun pamekaran industri manufaktur alat-alat panyalindungan lingkungan anu dikaluarkeun ku Kamentrian industri sareng téknologi inpormasi jelas ditepikeun yén nilai kaluaran industri alat-alat perlindungan lingkungan bakal ngahontal triliun yuan ku taun 2020. Perhatosan ngeunaan nyetak sareng nyebarkeun katalog anu diutamakeun pajak penghasilan perusahaan pikeun alat-alat khusus pikeun hemat energi, hemat cai sareng perlindungan lingkungan babarengan dikaluarkeun ku 5 departemén ngajukeun yén 24 alat perlindungan lingkungan tiasa nampi kiridit pajak 10%. Sagala jinis kawijakan anu pikaresepeun nyiapkeun jalan pikeun industri alat-alat panyalindungan lingkungan sareng ngadorong perusahaan perlindungan lingkungan pikeun ngiringan tim desain alat perlindungan lingkungan, panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng inovasi. Tangtosna, ngaleupaskeun dividend kawijakan ogé ngandung hartos yén haseup tina ngumpulkeun para pahlawan beuki kuat. Ku alatan éta, éta penting pikeun gancang adaptasi sareng trend pamekaran industri, ningkatkeun daya saing inti perusahaan domestik, sareng nangkep arah konci pakakas panyalindungan lingkungan dina waktos payun. Salaku conto, dina pangaruh perang pangendali halimun nasional, desulfurisasi sareng alat denitrifikasi, alat-alat pendeteksi VOCs, alat-alat panyabutan debu, pemurni hawa sareng saterasna gaduh prospek pangwangunan anu ngajangjikeun pisan. Dina perlakuan komprehensif lingkungan cai, detéktor minyak infra red ogé dianggo pisan. Permintaan transformasi galéri pipa bawah tanah teras-teras naék, pasar alat-alat pangobatan sludge ningkat, panas alat-alat pangobatan mémbran sareng komponenana ningkat, sareng panyuci cai rumah tangga pinuh ku kacerdasan. Salaku pabrik panarjamah spéktrométer infra merah sareng penganalisis minyak infra merah, EDS parantos teras-terasan nuturkeun filosofi bisnis "jero ngartos kabutuhan pangguna, narékahan pikeun nyiptakeun produk anu saé sareng ngabantosan palanggan ngatasi masalah dasar", sareng ngupayakeun nyayogikeun propésional anu akurat sareng éfisién jasa téknis pikeun konsumén


Waktos Post: Nov-09-2020