Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

F-29 Fluoresensi Spéktrofotometer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

F-29 Desain optik alus teuing, ningkatkeun kinerja instrumen sacara gembleng; taun pangalaman dina produksi instrumen neon, pikeun mastikeun yén alat éta ngagaduhan stabilitas anu langkung saé; pamahaman palanggan anu langkung jero, dugi ka langkung ageung saluyu sareng kabiasaan panggunaan pangguna domestik.

Kualitas luhur sareng scanning kecepatan luhur pikeun mastikeun katepatan spéktrum tés

 

Fitur

Kisaran panjang gelombang 200-760nm atanapi nol order order (opsional khusus photomultiplier tiasa dilegaan 200-900nm),

Sinyal tinggi pikeun babandingan noise 130: 1 (puncak cai Raman)

Laju scanning gancang 3.000nm / mnt

Fungsi utami: scanning panjang gelombang, scanning waktos

Asesoris multi-opsional: Sampel tina kantétan réfléktansi padet, lampiran Polarisasi, saringan sareng fotomultiplikator khusus

 

Fungsi

1. Fungsi scanning panjang gelombang scanning panjangna kalebet kalebet dua modeu data: inténsitas fluoresensi sareng intensitas bercahaya. Spéktrum éksitasi sareng spéktrum fluoresensi sampel tiasa didapet ku modél data inténsitas fluoresensi, anu mangrupikeun padika umum.
2. Scanning time scanning waktu nyaéta pikeun ngumpulkeun kurva inténsitas fluoresensi tina sampel anu diuji kalayan waktos dina interval waktos anu parantos ditangtoskeun. Éta tiasa dianggo pikeun ngawas parobihan fisikokimia tina sampel, sareng metode kinétik tiasa dilaksanakeun.
Metode 3.Pometometric nganggo metode panjang gelombang pikeun kuantifikasi, dugi ka 20 sampel standar tiasa diukur, kurva standar poligonal tiasa ditarik ngalangkungan tiap titik konsentrasi standar, persiapan kurva standar régrési tiasa nganggo kurva kakuatan kahiji, kadua, katilu atanapi garis rusak, sareng koefisien korélasi R sareng R2 tiasa didapet dina waktos anu sami.
4. Fungsi prosés spéktrum anu kuat, dua spéktrum tiasa ditambih, dikurangan, dikali sareng dibagi, sareng tiasa ogé ngitung luas spéktrum; kalayan koréksi spéktrum sareng kontrol rana, jsb.

 

Spésifikasi

Sumber lampu Xenon lampu 150W

Monochromator éksitasi sareng monokromator émisi

Unsur sumebar: Parutan difraksi kentel

Panjang gelombang Blazed: éksitasi 300nm, émisi 400nm

Kisaran panjang gelombang 200-760nm atanapi nol order order (opsional khusus photomultiplier tiasa dilegaan 200-900nm)

Akurasi panjang gelombang ± 0,5nm

Repéatabilitas 0.2nm

Laju scanning dina gancang-gancang 6000nm / mnt

Bandwidth Excitation 1,2.5, 5, 10, 20nm

Émisi 1,2.5, 5, 10, 20nm

Kisaran fotometrik -9999 - 9999

Transmisi USB2.0

Tegangan standar 220V 50Hz

Diménsi 1000nm x 530nm x 240nm

Beurat sakitar 45KGS


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami