Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

TJ270-30A Spéktrofotometer Infrabeureum Dua Beam

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

  • Kualitas luhur
  • Lampu sesat handap
  • Ukuran akurasi tinggi
  • Struktur saderhana kalayan operasi gampang

 

Bubuka

Salaku instrumen analisa anu meujeuhna, jenis has ieu kasohor pisan dina bagian 15 taun, sareng kami parantos ngekspor formulir ratusan sét ku seueur mérek sareng jinis OEM, seueur mitra ngagaduhan kauntungan ageung ku jenis ieu.

Spéktroskopi inframerah mangrupikeun salah sahiji téhnik anu paling kuat pikeun ngaidentipikasi zat organik dina kimia organik sareng analitik. Analisis Infrabeureum tiasa duanana kualitatif boh kuantitatif. IR-30 mangrupikeun alat anu penting dina laboratorium analitis.

TJ270-30A Spéktrofotometer Infrabeureum Dual-Beam tiasa dianggo pikeun ngarékam serepan IR sareng spéktra pantulan zat dina kisaran spéktral 4000 ~ 400 cm-1. Mangrupikeun alat anu kuat pikeun nganalisis struktur conto di lapangan sapertos minyak bumi, rékayasa kimia, apoték, kaséhatan masarakat sareng perlindungan lingkungan.

Parangkat lunak aplikasi Windows nyayogikeun antar muka anu ramah pikeun panggunaan spéktrofotométer, akuisisi data, sareng analisis spéktral kalayan fungsi anu dibéréndélkeun di handap:

  • Mémori dasar tukang spéktral
  • Koréksi dasar tukang spéktral
  • Operasi ngalancarkeun data spéktral
  • Koréksi lamping dasar spéktral
  • Operasi diferensial data spéktral
  • Operasi data aritmatika spéktral
  • Operasi ngumpulkeun data spéktral
  • Konversi% T sareng Abs
  • Manajemén file spéktrum
  • Milarian puncak spéktral
  • Panjangan skala spéktrum
  • Ékspansi nyerep spéktral

 Spésifikasi

Sistem optik Balok-balok
Kisaran gelombang-nomer 4000-400
Transmisi (%) 0—100,0%
Ngalenyepan 0—3Abs
Sumber Kakuatan AC 220V ± 10%50 ± 1 Hz300W
Akurasi Wave-number ± 4 (4000—2000≤ ± 2 (2000—500
WN Repeatability 2 (4000—2000≤1 (2000—450
Akurasi Transmittansi ± 0,5%tingkat noise teu dieusian
Transmittance Repeatability ≤0,5%1000—930
Io Line Flatness sareng Lempeng ≤4%
Kamampuh Resolusi Polystyrene ngagaduhan genep puncak nyerep sakitar 3000,kalayan jangkungna 1% sahenteuna; Resolusi gas amonia nyaéta 2.5 sakitar 1000, kalayan jangkungna 1% sahenteuna.
Lampu Nyimpang ≤1%4000—6502%650-400
Sumbu X Ngazum pilihan
Sumbu Y-Zoom pilihan
Lebar celah 5 léngkah
Diménsi Mainframe: 800mm´610mm´300mm
Beurat 78kg sareng bungkus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami