Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

FTIR-990AD FTIR Spéktrométer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Buruh CE bijil FTIR-990 Fourier transformator spéktrométer infrared mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran produk, éta mangrupikeun FTIR anu paling kompetitif di dunya, pamasangan anu merenah, panggunaan saderhana, pangropéa anu merenah, FTIR urang sacara liar dianggo ku élmu bahan, bio farmasi, pétrokimia, kaamanan pangan sareng instrumen analisis industri sanés, éta ogé diadopsi ku laboratorium universitas pikeun panilitian ilmiah sareng pangajaran.

Principle

FTIR kalayan prinsip interferométer Michelson, lampu anu dipancarkeun ku sumber cahaya ku interferométer Michelson kana gangguan optik, antepkeun conto pencahayaan gangguan, panarima nampi lampu gangguan sareng inpormasi sampel, teras ku parangkat lunak komputer ku transformasi pikeun kéngingkeun spéktra tina sampalan.

 

Spésifikasi

Rentang Wavenumber 7800 ~ 375 cm-1
Panganteur Interferometer Michelson kalayan sudut darajat 30 derajat
100%τrentang Dengdekkeun garis Langkung saé tibatan 0,5τ% (2200 ~ 1900cm-1 
Resolusi 1 cm-1
Jumlah Gelombang Repéatability 1 cm-1
Babandingan Noise Sinyal 30000: 1 (DLATGS, résolusi @ 4cm-1. Sampel sareng scan latar pikeun 1 mnt 2100cm-1)
Detéktor Detektor DLATGS résolusi tinggi sareng palapis Pelembab-buktina
Beamsplitter KBr dilapis ku Ge (Didamel di USA)
Sumber Cahaya Umur panjang, sumber cahaya IR didinginkan hawa (Didamel inUSA)
Sistem éléktronik Konverter A / D 24 bit dina 500MHz, USB 2.0
Kakuatan 110-220V AC, 50-60Hz
Diménsi 450mm × 350mm × 235 mm
Beurat 14Kg

    

Sistem optik anu tiasa dipercaya 

  • Desain ngahijikeun komponén utama kana bangku optik mesin tina aluminium cor, asesorisna bakal dipasang ku posisi jarum, henteu kedah diluyukeun.
  • Disegel interferométer Michelson, digabungkeun sareng palemburan balok buktina beueus sareng kotak agén buktina Uap anu langkung ageung pikeun kéngingkeun 5 kali kabisa buktina.
  • Jandéla pengawasan suhu nyoko kana desain 7 derajat payun, anu saluyu sareng prinsip rékayasa manusa, gampang dititénan sareng merenah pikeun ngagentos ayakan molekular.
  • Desain bin tol tarik jinis sampel tiasa ngirangan gangguan cai sareng karbon dioksida dina hawa dina hasil tés, sareng éta didesain langkung ageung pikeun ngaksés sababaraha aksésoris.
  • Daya damel kirang ti 30W, perlindungan lingkungan héjo。

 

Komponén stabil tinggi

  • Interferometer panyegelan nganggo pemantul sudut kubus emas diimpor Amérika Serikat kalayan réfléktivitas anu luhur sareng akurasi sudut.
  • Kalayan kinerja tinggi sumber cahaya keramik panjang umur diimpor ti USA, épisiensi luminous saluhur 80%.
  • Laser VCSEL diimpor ti Amérika Serikat kalayan kinerja tinggi.
  • Detektor DLATGS sénsitip tinggi diimpor ti Amérika Serikat.
  • Pareuman eunteung sumbu ngagunakeun prosés motong SPDT, kalayan épisiensi optik anu hadé sareng konsistensi sistem.
  • Rel baja khusus anu diimpor, beban beurat, gesekan rendah, mastikeun stabilitas data sareng kaulangan.

Parangkat lunak calakan anu kuat

 

  • Interaksi manusa-komputer calakan sareng desain pituduh operasi, anjeun tiasa gancang ngamimitian sareng terampil naha anjeun parantos ngahubungi parangkat lunak FTIR.
  • Modeu sawangan akuisisi data spéktral unik, prosés akuisisi darat.
  • Nyayogikeun perpustakaan standar sakitar 1800 spékra gratis, kalebet Sanyawa anu paling umum, ubar, oksida.

Kami ogé tiasa nyayogikeun rupa-rupa Atlas infra merah profesional (220000 potongan), ngalangkungan sababaraha jinis industri, pikeun minuhan panyabutan umum, pangguna tiasa ngarobih pangémutan database spéktral énggal, fleksibel sareng merenah. Perpustakaan sidik jari ngawengku: perpustakaan farmakopoeia nasional, pustaka Farmakopoeia Nasional, perpustakaan karét, Galeri spéktrum gas, Galeri spéktrum molekular, perpustakaan spéktrum asam amino acid, Perpustakaan yudisial (barang bahaya, bahan kimia, farmasi sareng sajabana), perpustakaan spéktral organik anorganik , perpustakaan, perpustakaan spéktrum pangleyur, perpustakaan bahan aditif makanan perpustakaan rasa, cet, perpustakaan jsb (Salaku lampiran).

  • Parangkat lunak sareng fungsi kalibrasi standar nasional GB / T 21186-2007 sareng fungsi kalibrasi standar kalibrasi inframerah JJF 1319-2011.

 

Ubagian Opsional sual:

 

Znse Crystal ATR
Lambaran MlamiPencét bubuk kana jandéla pikeun uji. Diaméter 13mm, ketebalan 0,1-0,5mm, tanpa démo.  
Mésér batu akikSampel Grand padet kana bubukDiameter 70mm  
Pencét(Kami nyarankeun anjeun mésér sacara lokal sabab beurat teuing)  
Oven IRSuhu 70250(Anjeun tiasa ngagaleuh tina pasar lokal anjeun)  
Sél CairPikeun conto cairan windowKbr, deliquescent,rentang panjang gelombang 7000-400cm-1Rentang transmisi cahaya 2.5μm ~ 25μm  

 

 

 lampiran

Basis Data Spéktrum IR (Optik)

 

Aldrich FT-IR Koleksi Edisi II ————————————- 18454

HR Aldrich FT-IR Koleksi Edisi I ——————————— 10505

HR Aldrich Hydrocarbons ————————————————- 1199

HR Hummel Polimér sareng Aditif ———————————-- 2011

Palapis Industri HR —————————————————– 1961

Perpustakaan HR Nicolet Sampler ———————————————– 842

Aditif Polimér HR sareng Plastik ——————————- 1799

Bahan Senyawa Karét HR ————————————- 350

Polimér Spéktrik HR sareng Plastik ku ATR ————————– 204

Polimér Spéktra HR sareng Plastik ku ATR-dilereskeun ————– 204

HR Sprouse Polimér Aditif ——————————————– 325

HR Sprouse Polimér ku ATR ———————————————- 500

HR Sprouse Polimér ku Pangiriman ———————————— 600

Aditif Polimér sareng Plastik —————————————- 1799

Perpustakaan Aldrich Polymers ————————————————— 275

Sigma Stéroid ——————————————————————– 3011

Sigma Sugars sareng Karbohidrat ——————————————- 614

——————————————————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami