Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

Rasio Panas-Hawa Khusus LEAT-1

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tés rasio kapasitas panas khusus hawa mangrupikeun jinis instrumen ékspérimén anu anyar dumasar kana tester babandingan kapasitas panas khusus hawa anu digunakeun dina percobaan fisika umum. Éta ngagunakeun sénsor tekanan silikon sumebar pikeun ngukur tekanan gas sareng sénsor suhu terintegrasi pikeun ngukur suhu. Akurasi sareng sensitipitas ngukur tekanan gas sareng suhu langkung luhur. Éta tiasa langkung écés niténan fenomena termodinamika, sareng babandingan kapasitas panas khusus hawa anu diukur saluyu sareng suhu anu diukur Dibandingkeun sareng nilai standar, kasalahan aya dina 3%. Dina waktos anu sasarengan, siswa ogé tiasa diajar prinsip sareng panerapan sensor tekanan silikon canggih sareng sensor suhu terpadu semikonduktor, anu ageung ngeuyeuban eusi pangajaran sareng pantes dipopulerkeun sareng aplikasi dina percobaan fisika umum di Kampus sareng paguron luhur.

 

Ékspérimén

1. Ukur babandingan kapasitas panas khusus tina hawa dina polumeu konstan sareng tekanan konstan

2. Titénan prosés termodinamika hawa

3. Diajar kumaha ngukur tekanan gas sareng suhu

 

Spésifikasi Konci

Katerangan Spésifikasi
Voltmeter digital 3-1 / 2 angka: ngukur tekanan; 4-1 / 2 digit: pangukuran suhu
Sensor tekanan silikon sumebar; jajaran: 0-10 kPa; sénsitip: 20 mV / kPa
Sénsor suhu sénsitip: 1 /A / ℃

 

Daptar Bagéan

Katerangan Qty
Unit Listrik 1
Bola Inflasi Karét kalayan Tube 1
Botol Kaca sareng Sensor & Kawat 1
Barometer Multifungsi / Térmométer 1
Manual 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami