Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LEEM-5 Aparatur Fungsi Karya & Biaya Khusus éléktron

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Émisi termionis, salah saurang pendiri na nyaéta Owen W. Richardson (18791959), saurang ahli fisika terkenal di Inggris, anu mendakan hukum émisi termionis, nyaéta hukum Richardson, nunjukkeun jalan pikeun ngarancang mékanisme émisi éléktron anu wajar. Panilitianna mangaruhan pisan kana pamekaran éléktronika radio, sareng meunang Hadiah Nobel Fisika taun 1928 salaku hasilna.

Fungsi

1. Ngartos konsép émisi éléktron thermionic sareng mastikeun pangaruh Schottky

2. Ngartos konsép fungsi kerja tina logam

3. Diajar kumaha ngukur fungsi gawé logam dumasar kana metode garis lempeng Richardson

4. Ngartos prinsip magnetron sareng nangtoskeun rasio muatan-massa (e / m) ku magnetron

 

Spésifikasi

Katerangan Spésifikasi
Dioda idéal filamén Tungsten murni
filamén ayeuna: 0.400 ~ 0.800 A; akurasi: 1,0 mA
tegangan anoda: DC 0 ~ 120 V; akurasi: 0,1 V
Parameter coil radius jero: r1= 24,0 mm
radius luar: r2= 36,0 mm
panjangna: L= 18,0 mm
jumlah giliran: N= 800
Magnetisasi ayeuna 0 ~ 0,800 A

Daptar Bagian

Barang Qty
Unit utama 1
Dioda idéal 1
Padumukan 1
Coil magnétisasi 1
Kawat 8
Manual 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami