Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LMEC-5 Momen Puteran Alat Inersia

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Momen inersia mangrupikeun kuantitas fisik anu ngajelaskeun inersia awak kaku, anu aya hubunganana sareng distribusi massa sareng posisi sumbu puteran awak kaku. Penting pisan pikeun nangtoskeun momen inersia obyék leres dina téknologi rékayasa. Instruménna nganggo sensor fotolistrik laser sareng ngitung kronométer pikeun ngukur periode osilasi torsional tina pelat gantung. Ngaliwatan ékspérimén, siswa tiasa ngawasa konsép fisik sareng metode pangukuran ékspérimén dina momen inersia obyék, sareng ngartos faktor-faktor anu aya hubunganana sareng momen inersia hiji obyék.

 

Ékspérimén

1. Ukur momen inersia ngagunakeun metode pendil tilu senar

2. Ukur momen inersia dua objék tina massa anu sami tapi kalayan sebaran massa anu béda

3. Verifikasi sumbu teorema sélulér momen inersia

 

Spésifikasi

Katerangan Spésifikasi
Panjang String Pendulo > 500 mm
Resolusi Waktos 1 mnt
Nomer Pratetap Jumlah <66
Spésimén cilinder leutik (2), disk sirkular (1), ring sirkular (1)

 

Daptar Bagéan

Katerangan Qty
Unit Utama basis incl, geseran, panangan ngagantung, cakram ngagantung, disk ngamimitian, senar pendil
Dioda laser 1
Panarima 1
Ngitung Timer 1
Kawat sambungan 2
Lever bunderan 1
Sampel Silindris 2
Sampel Disc 1
Sampel Cingcin 1
Manual 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami