Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LGS-2 Spéktrométer CCD Ékspérsial

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

LGS-2 Experimental CCD Spectrometer mangrupikeun instrumen ukur umum tujuanana. Éta nganggo CCD salaku unit panarima pikeun ngalegaan jangkauan aplikasi na, sanggup akuisisi real-time sareng tampilan 3-diménsi. Éta alat anu saé pikeun diajar spéktrum sumber cahaya atanapi calibrating usik optik.

Éta diwangun ku grating monochromator, unit CCD, sistem scanning, amplifier éléktronik, unit A / D sareng PC. Instrumén ieu ngahijikeun élmu optik, mesin presisi, éléktronika, sareng élmu komputer. Unsur optik nyoko kana modél CT anu nunjukkeun di handap.

Kakuatan monokromator saé sareng jalur lampu na stabil pisan. Boh silt anu asup sareng kaluar lempeng kalayan lébar teras-terasan tiasa diatur tina 0 dugi ka2 mm. Balok ngaliwatan celah lawang S1(S1 aya dina pesawat fokus tina mirror mirror collimation), teras dibayangkeun ku mirror M2. Lampu paralel némbak kana parut G. Eunteung M.3 ngabentuk gambar cahaya difraksi asalna tina parut dina S2 atanapi S3 (eunteung pangalihan M4 tiasa ngumpulkeun celah jalan kaluar, S2 atanapi S3). Instruménna nganggo mékanisme sinus pikeun ngahontal scanning panjang gelombang.

Lingkungan anu dipikaresep pikeun instrumen nyaéta kaayaan laboratorium anu normal. Wewengkonna kedah bersih sareng ngagaduhan suhu anu stabil sareng kalembaban. Instruménna kedah ditempatan dina permukaan datar anu stabil (ngadukung sahenteuna 100Kg) kalayan rohangan sakitar kanggo ventilasi sareng sambungan listrik anu diperyogikeun.

 

Spésifikasi

Katerangan

Spésifikasi

Rentang Panjang gelombang 300 ~ 800 nm
Panjang fokus 302,5 mm
Aperture relatif D / F = 1/5
Akurasi Panjang gelombang ≤ ± 0,4 nm
Panjang Bola Repéatability ≤0,2 nm
Lampu Nyasar ≤10-3
CCD
Panarima 2048 sél
Waktos Integrasi 1 ~ 88 eureun
Parut 1200 garis / mm; Panjang gelombang Blazed dina 250 nm
Sakabéh Diménsi 400 mm × 295 mm × 250 mm
Beurat 15 kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami