Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LCP-3 Ékspérimén Kit - Modél ditingkatkeun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pak Élmu Optik gaduh 26 percobaan élmu optik fundamental sareng modéren, éta dikembangkeun pikeun pendidikan fisika umum di paguron luhur sareng paguron luhur. Éta nyayogikeun sapérangan lengkep komponén optik sareng mékanis ogé sumber cahaya. Kaseueuran percobaan élmu optik anu diperyogikeun dina pendidikan fisika umum tiasa didamel nganggo komponén-komponén ieu, tina operasi, murid tiasa ningkatkeun kamampuan ékspérimén sareng kamampuan ngarengsekeun masalah.

Catetan: méja optik stainless steel atanapi papan roti (1200 mm x 600 mm) disarankeun pikeun pak ieu.

Éta tiasa dianggo pikeun ngawangun total 26 percobaan anu béda anu tiasa dikelompokkeun dina genep kategori:

  • Pangukuran lensa: Ngartos sareng verifikasi persamaan lensa sareng sinar optik transformasi.
  • Instrumén optik: Ngartos prinsip kerja sareng metode operasi alat optik lab umum.
  • Fenomena Interferensi: Ngartos tiori gangguan, niténan sababaraha pola gangguan anu dihasilkeun ku sumber anu sanés, sareng nangkep hiji metode pangukuran anu tepat dumasar kana gangguan optik.
  • Fénomena Diffraction: Ngartos épék difraksi, niténan sababaraha pola difraksi anu dihasilkeun ku bukaan anu bénten.
  • Analisis Polarisasi: Ngartos polarisasi sareng verifikasi polarisasi cahaya.
  • Fourier Optik sareng Holografi: Ngartos prinsip élmu optik canggih sareng aplikasina.

 

Ékspérimén

1. Ukur panjang fokus lensa nganggo otomatis-collimation

2. Ukur panjang fokus lensa nganggo metode pamindahan

3. Ukur panjang fokus hiji soca soca

4. Ngumpulkeun mikroskop

5. Ngumpulkeun teleskop

6. Ngumpulkeun proyektor slide

7. Nangtukeun titik nodal & panjang fokus hiji grup lénsa

8. Ngumpulkeun teleskop pencitraan anu nangtung

9. Panganteur dua kali Young

10. Gangguan biprism Fresnel

11. Gangguan tina kaca spion

12. Gangguan eunteung Lloyd

13. Cingcin Interferensi-Newton

14. Fraunhofer difraksi tina celah tunggal

15. Fraunhofer difraksi tina bukaan bunderan

16. Fresnel difraksi tina hiji celah

17. Fresnel difraksi tina bukaan bunderan

18. Fresnel difraksi tina ujung anu seukeut

19. Nganalisis status polarisasi sinar sinar

20. Difraksi parut sareng dispersi tina prisma

21. Ngumpulkeun spéktrométer parut Littrow-type

22. Ngarekam sareng ngarekonstruksikeun hologram

23. Pabrik parutan hologram

24. Imaging Abbe sareng nyaring spasial optik

25. Ékode semu warna, modulasi téa & komposisi warna

26. Ngumpulkeun interferometer Michelson sareng ngukur indéks réfraktif hawa

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami