Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LCP-20 Pangukuran Inténsitas Diffraction -Modél Enhanced

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Instrumén ieu dirancang pikeun diajar difraksi sareng épék interferensi tina tunggal-slit, multi-slit, sareng single-wire.

Spésifikasi

Rel optik panjangna: 1,0 m
Laser Semikonduktor 3,0 mW @ 650 nm
DiffractionElement Single-Slit celah lébar: 0,07 mm, 0,10 mm, sareng 0,12 mm
Single-Kawat diaméterna: 0,10 mm sareng 0,12 mm
Ganda-Slit celah lébar 0,02 mm, jarak tengah 0,04 mm
Ganda-Slit celah lébar 0,07 mm, jarak tengah 0,14 mm
Ganda-Slit celah lébar 0,07 mm, jarak tengah 0,21 mm
Ganda-Slit celah lébar 0,07 mm, jarak tengah 0,28 mm
Tripel-Slit celah lébar 0,02 mm, jarak tengah 0,04 mm
Quadruple-Slit celah lébar 0,02 mm, jarak tengah 0,04 mm
Pentuple-Slit celah lébar 0,02 mm, jarak tengah 0,04 mm
Detektor Photocell (Pilihan 1) kalebet 0,1 mm maca penguasa & amplifier, nyambung ka galvanometer
CCD (Pilihan 2) nomer piksel: 2700; ukuran: 11 × 11 μm; rentang spéktral: 0.3 ~ 0.9 μm
kalayan palabuhan sinkronisasi / sinyal, nyambung ka osiloskop
CCD + Software (Pilihan 3) kalebet Pilihan 2
kotak akuisisi data sareng perangkat lunak kanggo panggunaan PC ngalangkungan USB

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami