Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LIT-4B Newton's Ring Experiment aparatus - Modél lengkep

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Fénoména cingcin Newton, dingaranan Isaac Newton, nalika ditingali ku lampu monokromatik, éta katingali salaku séri cingcin anu ngagentos, cahaya sareng gelang poék dipuseurkeun dina titik hubungan antara dua permukaan.

Ngagunakeun aparat ieu, siswa tiasa niténan fenomena gangguan sami-kandelna. Ku ngukur gangguan sisipna, radius lengkungan permukaan bola tiasa diitung.

Spésifikasi

Katerangan

Spésifikasi

Divisi Minimal Bacaan Drum 0,01 mm
Gedekeun 20x, (1x, f = 38 mm pikeun Tujuan; 20x, f = 16.6 mm pikeun Eyepiece)
Jarak Gawe 76 mm
Témbong Lapang 10 mm
Pangukuran Rentang Reticle 8 mm
Pangukuran Akurasi 0,01 mm
Lampu Sodium 15 ± 5 V AC, 20 W
Radius tina Lengkungan Cincin Newton 868,5 mm
Splitter balok 5: 5



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami