Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LIT-4 Michelson Interferometer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Interferometer Michelson mangrupikeun instrumen anu penting dina laboratorium fisika. Desain platform digunakeun pikeun mempermudah ditambahan bahan anu diulik kana jalur optik. Éta tiasa niténan kacenderungan anu sami, gangguan kandel anu sami sareng gangguan lampu bodas, ngukur panjang gelombang monokromatik, bébéakan panjang gelombang konéng natrium konéng, irisan diéléktrik transparan sareng indéks réfraktif hawa.

Alat-alat ieu ngandung interferometer Michelson dina hiji dasar pasagi, anu didamel tina pelat waja kandel kalayan kerangka kaku. Laser He-Ne salaku sumber cahaya, éta ogé tiasa dirobih janten laser semikonduktor.

Interferometer Michelson dipikaterang pikeun niténan fenomena gangguan dua balok sapertos gangguan anu sami-condong, gangguan anu sami-kandelna, sareng gangguan lampu-bodas. Éta parantos dianggo pikeun ukuran tepat panjang gelombang, jarak jalan alit, sareng indeks réfraktif média transparan.

 

Conto Ékspérimén 

1. Interférénsi paningalian pinggiran

2. Pengamatan pinggiran sami-condong

3. Katitén sami-kandelna

4. Pangamatan sisi-lampu bodas

5. Ukuran panjang gelombang Sodium D-garis

6. Pangukuran panjang gelombang N-garis Sodium

7. Pangukuran indéks réfraktif hawa

8. Pangukuran indéks réfraktif tina irisan transparan

 

Spésifikasi 

Barang

Spésifikasi

Flatness of Beam Splitter & Compensator ≤1 / 20λ
Min Divisi Nilai Mikrométer 0,0005mm
Anjeunna-Ne Laser 0.7-1mW, 632.8nm
Akurasi Ukur Panjang Kasalahan relatif dina 2% pikeun 100 Fringes
Tungsten-Sodium Lamp & Pangukur hawa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami