Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LGS-3 Spéktrator Parat Multifungsi Modular / Monochromator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Catetan: komputer henteu kalebetkeun

Katerangan

Spéktrométer ieu dirancang pikeun ngabantosan murid ngartos konsép fénoména cahaya sareng gelombang gelombang sareng diajar kumaha jalanna spéktrométer parut. Ku ngaganti standar parut dina spéktrométer ku grating anu sanés, kisaran spéktral sareng résolusi spéktrométer tiasa dirobih. Struktur modular nyayogikeun solusi anu fleksibel pikeun pangukuran spéktral dina modeu photomultiplier (PMT) sareng CCD, masing-masing. Spéktra émisi sareng serepan tiasa diukur. Éta ogé alat analitik anu berharga pikeun studi sareng perwatakan saringan optik sareng sumber cahaya.

 

Fungsi

Pikeun calibrate spéktrum jandéla karya anu kapilih dina modeu CCD, sahenteuna dua garis spéktral standar diperyogikeun dina kisaran spéktral tina jandéla damel.

Spésifikasi

Katerangan Spésifikasi
Panjang fokus 500 mm
Rentang Panjang gelombang Parut A: 200 ~ 660 nm; Parut B: 200 ~ 800 nm
Lebar celah 0 ~ 2 mm tiasa diluyukeun sareng résolusi bacaan 0,01 mm
Aperture relatif D / F = 1/7
Parut Parut A *: 2400 garis / mm; Parut B: 1200 garis / mm
Panjang gelombang Blazed 250 nm
Akurasi Panjang gelombang Parut A: ± 0,2 nm; Parut B: ± 0,4 nm
Panjang Bola Repéatability Parut A: ≤ 0,1 nm; Parut B: ≤ 0,2 nm
Lampu Nyasar 10 -3
Resolusi Parut A: ≤ 0,06 nm; Parut B: ≤ 0,1 nm
Tube Photomultiplier (PMT)
Rentang Panjang gelombang Parut A: 200 ~ 660 nm; Parut B: 200 ~ 800 nm
CCD
Narima Unit 2048 sél
Rentang Respon Spéktral Parut A: 300 ~ 660 nm; Parut B: 300 ~ 800 nm
Waktos Integrasi 88 léngkah (unggal léngkah: sakitar 25 md)
Nyaring Saringan bodas: 320 ~ 500 nm; saring konéng: 500 ~ 660 nm
Diménsi 560 × 380 × 230 mm
Beurat 30 kg

* Parat A mangrupikeun grating standar anu tos dipasang dina spéktrométer.

Daptar Bagian

 

Katerangan Qty
Parut Monochromator 1
Kotak Kontrol Kakuatan 1
Unit Penerima Photomultiplier 1
Unit Penerimaan CCD 1
Kabel USB 1
Saringan Siapkeun 1
Kabel Kakuatan 3
Kabel Sinyal 2
CD Software (Windows 7/8/10, 32/64-Bit Systems) 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami