Wilujeng sumping di situs web kami!
section02_bg(1)
head(1)

LGS-6 Disc Polarimeter

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

 

Aplikasi

Polarimeter mangrupikeun instrumen pikeun ngukur tingkat rotasi aktif optik tina hiji sampel, dimana konsentrasi, kasucian, kadar gula, atanapi eusi sampel tiasa ditangtoskeun.

Hal ieu seueur dianggo dina nyaring gula, farmasi, uji narkoba, tuangeun, rempah-rempah, monosodium glutamat, ogé kimia, minyak sareng produksi industri sanésna, panilitian ilmiah atanapi prosés pamariksaan kontrol kualitas.

 

Spésifikasi

 

Katerangan Spésifikasi
Rentang Pangukuran -180 ° ~ + 180 °
Nilai Divisi 1 °
Peunteun Nilai Venire dina Maca 0,05 °
Faktor Pembesar tina Kaca Pembesar 4X
Sumber Lampu Monochromatic Lampu Sodium: 589,44 nm
Panjang Tabung Tés 100 mm sareng 200 mm
Sasayogian tanaga 220 V / 110 V
Diménsi 560 mm × 210 mm × 375 mm
Beurat kotor 5 kg

 

Daptar Bagéan

 

Katerangan Qty
Disc Polarimeter Unit Utama 1
Manual Operasi 1
Lampu Sodium 1
Tabung Sampel 100 mm sareng 200 mm, masing-masing
Sekrup Supir 1
Sekering (3A) 3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami